TÖRTÉNETÜNK

Társaságunk alapítója 15 évvel ezelőtt olyan partnert keresett, aki komplex szolgáltatást nyújt számára a rendezvényszervezés, a koordináció és rendezvénykivitelezés területén. Kiváló kivitelezőket, rendezvényszervezőket és technikusokat ismert meg az évek során, azonban már akkor megfogalmazódott a cél: egy "all in one" rendezvényszervező és kivitelező társaság létrehozása.

Társaságunk a jelenlegi gazdasági formában 2011 év óta van jelen a magyar és nemzetközi rendezvénypiacon. A gazdasági válság időszaka alatt is folyamatosan növekedtünk, köszönhetően az általunk képviselt "all in one" szemléletnek.


Megbízóink stabil, és megbízható partnerként azonosítanak bennünket.  Munkáink kiemelt százalékát ajánlás útján kapjuk, amely megfelelő visszacsatolást ad számunkra, hogy jó utat választottunk. 

2016. évben új divízióként a rendezvényszervezési és kivitelezési tanácsadásra helyeztük a hangsúlyt. A gyakorlati feladatok mellett egyre többször keresnek meg mindet azzal, hogy véleményezzük egy-egy projekt kivitelezését vagy tervezését, "fordítsuk le" érhetően  a megrendelő számára a munkaanyagokat. A tanácsadás ezzel sokszor nem ér véget, ugyanis a vállalkozási vagy kivitelezési szerződés jogi  és technikai részleteinek kidolgozásában is számítanak ránk. 

2018. évben új mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis az EVENT divízió mellet egy új üzletágba fektettük eddigi tapasztalatainkat. 

2021. újabb mérföldkő Társaságunknál, ugyanis a pandémia által okozott helyzetet kihasználva, erőforrásainkat átalakítva a digitális tartalomgyártás, mint új divízió felé vettük az irányt. Jelenleg több stúdióval állunk keretszerződésben, ahol virtuális háttereket, stúdiót kialakítva készítünk offline anyagokat, videókat, játékfilmeket. Palettánk digitális grafika készítéssel bővült. A megjelenítést saját eszközparkunk segítségével végezzük el.


MEGBÍZHATÓ PARTNER A RENDEZVÉNYSZERVEZÉSBEN

TALÁLKOZON A CSAPATTAL

Időpont egyeztetés miatt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Joó Edit Erzsébet

ügyvezető

Dr. Szép Árpád Olivér

ügyvezető